DJ’S

Even voorstellen; wij zijn de dj’s van WE LIVE MUSIC, Een 9-tal ervaren full-time dj’s. Met gezamenlijk 1500+ boekingen en meer dan 7000 optredens op onze naam is dit de basis van ons werk. Direct een dj boeken DOE JE HIER.

Wat we doen, doen we met een laagdrempelig karakter zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Wij “regelen” geen dj’s, wij zijn de dj’s. En dat al 10 jaar lang. Van horeca (referenties op aanvraag) tot events, en van bedrijfsfeesten tot bruiloften.

Hoewel we binnen de verschillende muziekstijlen allemaal uitstekend allround onze weg weten, maken we per situatie de juist match. Waar de één een specialisme heeft in 70’s 80’s 90’s en disco, daar blinkt de ander uit in dance en latin. Één ding hebben we met zijn allen gemeen en dat is dat we een hoge mate van representativiteit vertegenwoordigen.

Om de continuïteit in kwaliteit te kunnen waarborgen houden we ons team compact. Meer is wat ons betreft zelden beter. Dus bent op zoek naar muzikale invulling voor uw gelegenheid? Bij WE LIVE MUSIC kunt u altijd een passende dj boeken. Voor onze complete exclusieve settings verwijzen we u graag naar de PAGINA’S VAN DE VERSCHILLENDE SHOWS.

We hopen snel kennis met u te mogen maken. Haast of gewoonweg gemak? Klik op de whatsapp button rechts in het scherm of klik HIER voor bezoekers van deze website via mobiele telefoon