IKEBANA DJ SHOW

(VERWACHT: VOORJAAR 2021)
Een stijlvol event vraagt tevens om een stijlvolle muzikale invulling. Wat ons betreft gaat dit verder dan alleen goede evenement- of bruiloft muziek. De uiterlijke vormgeving is daarin van wezenlijk belang. Een vlak waarop wij ons structureel proberen te onderscheiden.

De “Ikebana” dj show rust buitenom onze standaard KWALITATIEVE EN REPRESENTATIEVE DJ’S, op de prachtige uitstraling van Japanse bloemschikkunst “Ikebana”.

De show is geïnspireerd op de bloemsierkunst van Azuma Makoto. In het specifiek zijn project genaamd “Iced Flowers”. De basis bestaat uit 4 grote witte hoogglans sokkels met kristalhelder plexiglas vitrines waarin bijzonder kleurrijke en stijlvolle boeketten zijn geplaatst. Deze worden van onderuit dmx gestuurd belicht. Een sprookjesachtig resultaat tot gevolg.   

Bekijk onze aanbevolen shows, evenement en bruiloft muziek ook eens op de gerenommeerde sites TROUWBELEVING, TROUWENACHTERHOEK of ZANKYOU.

SPECIFICATIES

Minimaal: breedte 4.5m, hoogte 2m, diepte 2m

Normaal: breedte 6m, hoogte 2m, diepte 3m

Maximaal: breedte 8m, hoogte 2m, diepte 4m

High-end Elektro Voice geluidssysteem, voorziet een dansvloer van 50m2 (tot 100 Personen) van geluid.
– kan uitgebreid worden –

PRIJZEN

N.n.b.

EXTRA OPTIES

Special effect package
bestaande uit

Indoor pyro
Confetti uitbarstingen
Indoor belichting locatie
(d.m.v. uplights)
Hazer (mist) t.b.v. lampen
+€290

WERKWIJZE

Omdat het organiseren en in goede banen leiden van een event vaak een stressvolle en drukke aangelegenheid is, kunnen wij u volledig ontzorgen op muzikaal vlak.

De eerste stap is dat wij vrijblijvend bij u op bezoek komen om kennis te maken, en uw wensen en verwachtingen in beeld te brengen. Daarin geven wij aan wat we voor u kunnen betekenen.

Mocht u aan de hand van ons eerste gesprek besluiten met ons door te gaan, dan zetten we de afspraken concreet op papier. Vanaf dit moment staan wij -tot aan de bruiloft/het event- 24/7 tot uw beschikking met een onbeperkt aantal contactmomenten.

Op de dag zelf zijn wij uitsluitend actief op uw event. Wij kiezen er bewust voor om slechts 1 boeking per show, per dag te doen. Groei zit wat ons betreft niet in “meer” maar juist in beter en mooier. Kwaliteit boven kwantiteit. Daarnaast genieten we gewoonweg van ieder feest waar we aan bijdragen en waar we nauw bij betrokken zijn.

Tip: bekijk hier alvast suggesties voor een TRADITIONELE of ALTERNATIEVE openingsdans.
Op de hoogte blijven? Volg ons dan ook op FACEBOOK.