MYLO XOTO DJ SHOW

De muzikale invulling van uw bruiloft of evenement is een wezenlijk onderdeel voor het succes ervan. Daarom hebben wij deze unieke en exclusieve ( bruiloft dj ) show ontwikkeld. We gaan daarmee we een stap verder om uw gasten te verrassen en de gelegenheid een succes te maken. 

De “Mylo Xoto” show rust buitenom onze standaard KWALITATIEVE EN REPRESENTATIEVE DJ’S, op bijzonder creatief verlichtingsdesign. Beleving en uitstraling creëren zijn hierbij voor ons het uitgangspunt geweest. Resultaat, een sfeervolle ambiance.   

De basis van deze show is geïnspireerd op het door Christian Schatz (klinkertor studios) ontworpen lichtdesign genaamd “theREALthing#1”. Twaalf ronde softboxen in verschillende maten. Door middel van DMX aangestuurde lichtprojectie verlichten we de ruimte sfeervol. Tevens kunnen we naar wens de energie op de dansvloer opvoeren. Gegarandeerd een bijzondere ervaring voor u en uw gasten.

Bekijk onze aanbevolen shows, evenement en bruiloft dj ’s ook eens op de gerenommeerde sites TROUWBELEVING, TROUWENACHTERHOEK of ZANKYOU.

SPECIFICATIES

Minimaal: breedte 6m, hoogte 3m, diepte 3m

Normaal: breedte 9m, hoogte 3.5m, diepte 4m

Maximaal: breedte 12m, hoogte 3.5m, diepte 4m

High-end Elektro Voice geluidssysteem, voorziet een dansvloer van 50m2 (tot 100 Personen) van geluid.
– kan uitgebreid worden –

PRIJZEN

Enkel dj basis show
v.a. €775,-

Full-service dj show
-tijdelijke korting i.v.m.
covid-19 periode-

aangeraden voor bruiloften en (business) events

 • 2 persoons bezetting
 • Ondersteuning avondopzet
 • Persoonlijke afspraak
  (eventueel i.c.m. locatiebezoek)
 • Afstemmingen met betreffende locatie

EXTRA OPTIES

Special effect package bestaande uit

 • Indoor pyro
 • Confetti uitbarstingen
 • Indoor belichting locatie
  (d.m.v. uplights)
 • Hazer (mist) t.b.v. lampen

+ €290

WERKWIJZE

Omdat het organiseren en in goede banen leiden van een event vaak een stressvolle en drukke aangelegenheid is, kunnen wij u volledig ontzorgen op muzikaal vlak.

De eerste stap is dat wij vrijblijvend bij u op bezoek komen om kennis te maken, en uw wensen en verwachtingen in beeld te brengen. Daarin geven wij aan wat we voor u kunnen betekenen.

Mocht u aan de hand van ons eerste gesprek besluiten met ons door te gaan, dan zetten we de afspraken concreet op papier. Vanaf dit moment staan wij -tot aan de bruiloft/het event- 24/7 tot uw beschikking met een onbeperkt aantal contactmomenten.

Op de dag zelf zijn wij uitsluitend actief op uw event. Wij kiezen er bewust voor om slechts 1 boeking per show, per dag te doen. Groei zit wat ons betreft niet in “meer” maar juist in beter en mooier. Kwaliteit boven kwantiteit. Daarnaast genieten we gewoonweg van ieder feest waar we aan bijdragen en waar we nauw bij betrokken zijn.

Tip: bekijk hier alvast suggesties voor een TRADITIONELE of ALTERNATIEVE openingsdans.
Op de hoogte blijven? Volg ons dan ook op FACEBOOK.